ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

eksetaseis

Ιατρικός Εξοπλισμός

Δείτε πληροφρίες παρακάτω για τα μηχανήματα που διαθέτουμε.   

 • Dimension RL Max Integrated Chemistry System (Siemens)
  Βιοχημικός αναλυτής

  Το Dimension® RxL Max® είναι ένας αναλυτής κλινικής χημείας πλήρως αυτοματοποιημένος, με δυνατότητα μέγιστης αποδοτικότητας μέσω αυτόματης σύνδεσης με το ηλεκτρονικό δίκτυο του εργαστηρίου. Έχει την δυνατότητα να τρέχει ταυτόχρονα 91 τεστ κλινικής χημείας και ανοσοιστοχημείας. Εδώ πραγματοποιούνται βιοχημικές εξετάσεις όπως: σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη, χοληστερίνη, τριγλυκεριδια, τρανσαμινάσες, φερριτίνη, και εκατοντάδες άλλες.

 • Cobas c 411 analyzer (Roche- Hitachi)
  Ορμονολογικός αναλυτής

  Είναι ένας αυτοματοποιημένος αναλυτής ανοσοιστοχημείας που βασίζεται στην εφαρμογή της ανοσοιστοφωταύγειας. Έχει 18 θέσεις και μπορεί να πραγματοποιεί έως και 18 τεστ ταυτόχρονα, με μέγιστη δυνατότητα 86 τεστ την ώρα. Εδώ πραγματοποιούνται ορμονολογικές εξετάσεις όπως: TSH, β-χοριακή, LH,FSH, PSA και πολλές άλλες. Όπως και καρκινικοί δείκτες όπως: CEA, Ca 125, Ca 19-9 αρκετοί άλλοι.

 • D-10™ Hemoglobin Analyzer (BIO-RAD)
  Αναλυτής διαβήτη & β-θαλασσαιμίας

  Το D-10™ είναι ένας πλήρως αυτοματοποιημένος αναλυτής που παρέχει την δυνατότητα παραγωγής αποτελεσμάτων για τον διαβήτη και την β- θαλασσαιμία σε μια ενιαία πλατφόρμα. Το σύστημα παρέχει ευελιξία και αξιοπιστία. Διαθέτει ξεχωριστά προγράμματα για ποσοτικοποίηση της HbA1c ή για τις HbA2/F/A1c .

 • VIDAS & Mini- VIDAS Clinical Diagnostics (BioMérieux)
  Αναλυτής ανοσοχημείας

  Απλοί, ευέλικτοι και αξιόπιστοι αναλυτές ανοσοχημείας, πρωτοπόροι εδώ και δυο δεκαετίες. Η επιτυχία τους βασίζεται στην ποιότητα των αντιδραστηρίων τους και στην ασύλληπτη αξιοπιστία τους, χρησιμοποιώντας μόνο-τεστ φιλοσοφία με τεχνολογία ELFA (Enzyme Linked Fluorescent Assay). Το VIDAS μπορεί να κάνει διάφορους τύπους ανάλυσης όπως ανοσοχημεία ενζυμων (όπως Τροπονινη), ανίχνευση αντίγονων (πχ. Αυστραλιανο και ηπαττιτιδα C) και αντισωμάτων (EBV, CMV, Τοξοπλασμα, κτλ) όπως και άλλων ουσιών στον ορό (όπως D-Dimers). Μπορεί να πραγματοποιεί πολλά τεστ παράλληλα (έως και 80 την ώρα) και είναι σε σύνδεση με το δίκτυο του εργαστήριου για την αυτόματη μεταφορά των αποτελεσμάτων.

 • CA-1500 System (Sysmex)
  Ανοσολογικός αναλυτής

  Είναι ένας αναλυτής που μπορεί να τρέχει τεστ για πηκτικότητα και ανοσολογικά τεστ. Χρησιμοποιεί τεχνολογία πολλαπλής αραίωσης για την ανίχνευση παραγόντων πήξης με ακριβής και απλή τεχνολογία. Μπορεί να εκτελεί 120 PT τεστ την ώρα και 80 PT/APTT τεστ ταυτόχρονα την ώρα και με δυνατότητα χρήσης σωληναρίων κλειστού τύπου (vacutainer) με bar code.

 • E-PREP Liquid Based Cytology Processor (PathTech)
  Κυτταρολογικός επεξεργαστής

  Το E-PREP είναι ένας ημιαυτόματος κυτταρολογικός επεξεργαστής υγρής χρώσης για πλακάκια με βιολογικό υλικό. Εφαρμόζει μια τεχνική φιλτραρίσματος και κατακρήμνισης σταγόνων χρώσεως μέσα από διπλά φίλτρα μεμβρανών, παρέχοντας έτσι μια εύκολη και βολική διαδικασία χρώσης με ταχύτητα 150 πλάκες την ώρα. Το E-PREP παρέχει βελτιωμένη ακρίβεια σε σχέση με το κλασικό PAP test. Διευκολύνει την παρατήρηση στο μικροσκόπιο αφού δεν περιέχει θραύσματα, βλέννες και λοιπά. Επίσης παρέχει την δυνατότητα να προστεθούν και αλλά ανοσοχημικά τεστ, όπως και HPV τεστ. Επεξεργάζεται δείγματα από οποιοδήποτε σημείο του σώματος.

 • The LOGIQ™ V2 ultrasound system (GE Heathcare)
  Φορητός υπέρηχος

  Το LOGIQ™ V2 είναι ένας φορητός υπέρηχος που συνδυάζει εκπληκτική απεικόνιση και φορητότητα. Βρίσκει εφαρμογή σε πάρα πολλές Ιατρικές ειδικότητες. Είναι απαραίτητο εργαλείο πλέον στον κυτταρολόγο για την σωστή και ακριβής παρακέντηση σε οπουδήποτε σημείο του σώματος, με σκοπό την απόσπαση βιολογικού υλικού για κυτταρολογική ανάλυση. Διαθέτει τεχνολογία αιχμής με δυνατότητα άψογης απεικόνισης της βελόνας κατά την παρακέντηση (πχ. Οζιδίων θυροειδούς αδένα- FNA).

 • Coulter HmX Hematology Analyser (Beckman Coulter)
  Αιματολογικός Αναλυτής

  Το Beckman Coulter HmX είναι ένα αιματολογικός αναλυτής που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα πλήρες αιματολογικό προφίλ, συμπεριλαμβανομένων CBC, WBC απόκλιση (διαφορά) και τις παραμέτρους των δικτυοερυθροκυττάρων. Επίσης προσφέρει τρισδιάστατη τεχνολογία VCS, παρέχοντας εξαιρετική ευαισθησία, ειδικότητα και αποτελεσματικότητα. Το Beckman Coulter HmX είναι κατάλληλο για χρήση σε μεσαίου μεγέθους εργαστήρια του νοσοκομείου ή ιδιωτικά, με καλή τεχνική και αναλυτικές επιδόσεις, απόδοση 75 δείγματα / ώρα και ένα σταθμό εργασίας που επιτρέπει τη διαχείριση των δεδομένων σε συμφωνία με της κατευθυντήριες γραμμές διασφάλισης ποιότητας στη Γαλλία.

 • 1

logox60 trnspr

Τo διαγνωστικό κέντρο / μικροβιολογικό εργαστήριο ΠΦ Φαληρέας, στεγάζεται σε ένα από τα πλέον υπερσύγχρονα κτήρια στο κέντρο της Καλαμάτας, στην συμβολή των οδών Χρυσάνθου Παγώνη 9 & Μητροπέτροβα..

google icon facebook icon google plus reviews button

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαγνωστικό κέντρο Καλαμάτας

   Χρυσ. Παγώνη & Μητροπέτροβα

   27210 25211

   info@mikroviologiko-falireas.gr

 

Μικροβιολογικό κέντρο Στούπας

   Επαρ. οδός Καλαμάτας - Αρεόπολης

   27210 77300

   infos@mikroviologiko-falireas.gr

Please publish modules in offcanvas position.